AdžićDoo
TRANSPORT U MEĐUNARODNOM I DOMAĆEM SAOBRAĆAJU
Slideshow
Certifikat
Certifikat
Anketa

Kako vam se dopada sajt?

Pregled rezultata

Učitavam ... Učitavam ...
Proizvodnja, prodaja i ugradnja PVC stolarije i Aluminijumske bravarije. Ugradnja sekcionih i krilno-podiznih garažnih vrata. Transport u međunarodnom i domaćem saobraćaju.

Usluge transporta


Adžić-Derventa predstavlja kompetentnog i flexibilnog partnera u oblasti transporta bilo da se radi o nacionalnom ili internacionalnom prijevozu.

Naš cilj je pružanje najkvalitetnijih usluga a to nam omogućavaju  iskustvo, obrazovano osoblje i pouzdana vozila. Našim klijentima nudimo širok izbor usluga. Zadovoljni korisnici naš su krajnji cilj, zato poslovanje nastojimo prilagoditi Vašim potrebama. Usluge koje pružamo uvijek pokušavamo biti korak ispred kako bi Vašu radnu svakodnevnicu kroz pouzdanost i fleksibilnost učinili još ugodnijom i jednostavnijom.

S obzirom da smo se u pružanju usluga transporta robe usko specijalizovali na transport kombi  vozilima ograničavamo našu ponudu na pošiljke do 5,5 t maksimalne težine pa u tom segmentu nudimo sljedeće usluge:

- transport robe i dostave unutar zemlje

- transport carinske robe unutar zemlje (prenapućenja pošiljaka)

- transport robe u međunarodnom prometu zbirni

- transport robe u međunarodnom prometu direktni

- transport selidbenih pošiljki kako u zemlji tako i u inostranstvu

- obradu izvoznih dokumenata iz zemalja europske unije

- obradu tranzitnih dokumenata za prevoz robe kroz treće zemlje


Korištenjem naših usluga možete biti sigurni da će Vaša pošiljka biti isporučena u dogovorenom roku, u ispravnom stanju i pod poštovanjem svih važećih međunarodnih propisa. Takođe
napominjemo da za sve vozne jedinice našeg voznog parka posjedujemo polisu osiguranja od prijevozničke odgovornosti.