AdžićDoo
TRANSPORT U MEĐUNARODNOM I DOMAĆEM SAOBRAĆAJU
Slideshow
Certifikat
Certifikat
Anketa

Kako vam se dopada sajt?

Pregled rezultata

Učitavam ... Učitavam ...
Proizvodnja, prodaja i ugradnja PVC stolarije i Aluminijumske bravarije. Ugradnja sekcionih i krilno-podiznih garažnih vrata. Transport u međunarodnom i domaćem saobraćaju.

Aluminijumski prozori

Aluminijumska stolarija ( ALU ) predstavlja vrhunac kvaliteta u izradi spoljne i unutrašnje (pregradne) stolarije.  Aluminijum kao materijal budućnosti ispunjava sve najviše standarde u građevinarstvu.

Aliminijske prozore izrađujemo od profila sa ili bez prekinutog termičkog mosta, a profili se odlikuju izuzetnom statičkom otpornošću i kvalitetnom površinskom zaštitom.

Prozori su opremljeni kvalitetnim okovom modernog dizajna, koji obezbijeđuje besprijekorno funkcionisanje i lakoću u rukovanju. Moguće je otvaranje po vertikalnoj i horizontalnoj osi, kao i izrada lučnih otvora.

Aluminijumski prozori idealno su rješenje za ostakljivanje većih površina. Kvalitetan Aluminijumski prozor pouzdano štiti od buke i hladnoće, a komorni sistem garantuje prekinuti termički most koji sa IZO staklom kreira prozor visokokvalitetnih izolacijskih performansi.


Na našem tržištu kao proizvođač ALU profila apsolutno dominira Grčka firma ALUMIL. Osim što dominira kvalitetom ona nudi i najširi spektar proizvoda od kojih je moguće napraviti “bukvalno sve ” u šta spadaju aluminijumski prozori, vrata, izlozi, alu fasade, pregradn zidovi (kancelarijski), nadstrešnice, ograde…